Axel Sleebus

Axel Sleebus

Slalom

Verandering(en)…

  • Axel Sleebus
  • 2 maart 2016
  • 1 min lezen

Zoals de meesten wel al zullen weten is er begin dit jaar ’t een en ’t ander veranderd voor mij. Ik verblijf tegenwoordig in Bourg Saint-Maurice. Nu zie ik jullie al denken waar ligt dat…het klinkt frans dus waarschijnlijk ergens in Frankrijk? ‘Bourg’ zoals hier bekend, ligt in de Franse Alpen vlakbij de skigebieden Tignes/Val d’Isere, La Plagne en Les Arcs.

Parcours Bourg St MauriceWaarom verblijf ik hier? In ‘Bourg’ bevindt zich een van de beste slalomparcours van Frankrijk dus ideaal om me voor te bereiden op het komende seizoen. Is dat niet koud zo in de winter? Buiten de sneeuw enzo. valt dat goed mee.

Momenteel zit ik dus volop in mijn voorbereidingsperiode voor het komende seizoen. Ik kan u vertellen dat de WINTERtrainingen prima verlopen, de details hiervan ga ik u besparen. En wie weet heb je af en toe eens wat zien passeren op de nodige sociale media, foto’s enzo… ge kent dat wel tegenwoordig. De eerste belangrijke wedstrijden komen er aan en ik heb dan ook veel zin om aan de start te staan! Op 19&20 maart vinden de Belgische selecties in Nancy plaats waar de plaatsen voor het EK en de wereldbekers behaald kunnen worden. Na de wedstrijden in Nancy kan je hier zeker wat ‘nieuws’ verwachten, tot dan!

“In the depth of winter, I finally learned that within me there lay an invincible summer.” Albert Camus

Sponsors