Axel Sleebus

Axel Sleebus

Slalom

Herfst in de Bergen…

  • Axel Sleebus
  • 16 oktober 2016
  • 1 min lezen

Het is alweer zover; het wedstrijd seizoen is voorbij net zoals de zomer.

Meestal gaat dit gepaard met een lichte depressie vanwege de mindere vooruitzichten voornamelijk dan door de dalende temperaturen en de toename van vlakwater trainingen om die o’ zo belangrijke basisconditie op te bouwen. Nu moet ik toegeven dat dat dit jaar toch anders is. Het zien van de reeds besneeuwde bergtoppen doet me vol ongeduld uitkijken naar de komende winter.Chp. de France BSM

De resultaten van het afgelopen seizoen zijn hier ook mede verantwoordelijk voor. Ik kijk dan ook met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. Een aantal degelijke resultaten en toch wel een duidelijke progressie.

Ik denk dan ook dat die vooruitgang sterk samengaat met de beslissing om mijn thuisbasis in Bourg Saint-Maurice te vestigen. Niet enkel het slalomparcours maakt dat het hier ideaal is voor mij maar ook de mogelijkheden om al deze andere sporten zoals; trail running, mtb, ski (rando), langlauf, … te kunnen beoefenen.Lac de Portette Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze grote verscheidenheid ervoor zorgt dat ik gedurende de hele winter ‘vollenbak’ er tegenaan kan blijven gaan alsook een zeer sterke basisconditie kan opbouwen.

Dit zal dan ook mijn eerste seizoen worden waarbij ik me kan voorbereiden zoals het hoort, met de mogelijkheid om elke dag op wildwater te trainen. Dit geeft me alvast het vertrouwen dat ik deze progressie kan blijven doortrekken naar volgend jaar met het oog op het Wereldkampioenschap in Pau in september 2017!

Bedankt aan iedereen die mij het afgelopen jaar heeft gesteund.

 

 

Sponsors